Homefront: The Revolution komt op 20 mei, nieuwe trailer getoond | Gamer.nl

Homefront: The Revolution komt op 20 mei, nieuwe trailer getoond | Gamer.nl

Homefront: The Revolution verschijnt in Europa op 20 mei voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Dat heeft uitgever Deep Silver aangekondigd.

Een gesloten bèta voor de game verschijnt in februari exclusief voor Xbox One. De enige manier om toegang te krijgen tot de bèta is met een Xbox One Bèta Token. De komende weken maakt Deep Silver bekend hoe die te verkrijgen zijn.

Er is ook een nieuwe trailer van Homefront: The Revolution verschenen, die onderin dit bericht te zien is. In de trailer worden de Yellow Zones van Philadelphia in 2029. Dit zijn de dichtbevolkte wijken van Philadelphia, waar de burgers in constante angst leven. Het Amerikaanse volk wordt hier onder de duim gehouden door een militaire aanwezigheid. Homefront: The Revolution krijgt tevens een online co-op modus.

De game wordt gemaakt door Dambuster, dat hoofdzakelijk bestaat uit oud-medewerkers van het gesloten Crytek UK. Crytek was eigenaar van het Homefront-ip, voordat Deep Silver dit eind 2014 overnam. Crytek kocht het op zijn beurt tijdens de failli ementsveiling van THQ's bedrijfsmiddelen begin 2013.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou