Ook reageerde Bilson op geruchten dat Kaos Studios, de ontwikkelaar van Homefront, de deuren zou moeten sluiten. Hij vertelde dat de toekomst van de studio afhangt van de verkoop van Homefront. "Ik heb ze verteld dat een succesvolle game goed is voor de economie van de franchise, dus dat beïnvloedt wat we gaan doen. Dus we hebben nog geen beslissing genomen. Dat is de waarheid. We kijken naar hoe het loopt. We willen mensen niet verhuizen puur om het verhuizen."

"Het heeft te maken met hoe succesvol [Homefront] is", vervolgt Bilson, "en hoe sterk het kernteam eruit komt. Ik hou van deze jongens. Ik heb jarenlang zeer nauw met ze samengewerkt aan deze game. Het heeft niets te maken met respectloos zijn. We proberen te doen wat het beste is voor iedereen."

Montreal

Wel is bekend geworden dat de Homefront-serie in ieder geval mede-ontwikkeld wordt door de nieuwe THQ-studio in Montreal. Dat vertelde Dave Davis, senior vicepresident van Core Games, tijdens de GDC. Ongeveer tien mensen van die studio hebben ook meegewerkt aan de eerste Homefront.

Koas Studios zelf is gevestigd in New York. "Waar het talent is, daar zullen onze studios zijn", vertelt Davis. "[New York] is geen bron van talent, de meeste mensen die we daar hebben, zijn daar naartoe verhuisd." Toch denkt Davis niet dat Kaos zijn deuren zal hoeven sluiten.