Hitman krijgt deze maand nieuwe Escalation en Community Contracts | Gamer.nl

Hitman krijgt deze maand nieuwe Escalation en Community Contracts | Gamer.nl

Ondanks het feit dat Square Enix ontwikkelaar IO Interactive probeert af te stoten, blijft de Hitman-maker nog steeds nieuwe Elusive Targets uitbrengen voor de moordsimulator. Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe beschikbaar, alsmede tien Targets die zijn samengesteld door de community.

De Spaggiari Subversion is de eerste Escalation Contract in de Landslide-bonusmi ie. Spelers moeten jagen op drie personen onder bepaalde wapen- en vermommingsrestricties. De Asya Attunement is de vierde Contract in Bankok en schotelt spelers vijf niveau's van uitdagingen voor, met onder andere shotguns en lasers.

Ook verschijnen vandaag tien Contracts die zijn samengesteld door Hitman-spelers en door IO zijn uitgekozen. Behalve de Escalation Contracts met extra uitdagingen, verschijnt later in juni de nieuwe tijdelijke Elusive Target van de game.

Tot slot belooft IO Interactive deze maand nog een grote update voor de game uit te brengen die "verplichte kost is voor alle spelers".

In mei was de Hitman-ontwikkelaar in het nieuws vanwege het besluit van Square Enix om de wegen te scheiden met de studio. Square Enix liet echter ook weten dat de serie volgens hen moet blijven voortbestaan.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou