Hitman 2-bezitters hoeven niet te betalen om game te importeren naar Hitman 3

Hitman 2-bezitters hoeven niet te betalen om game te importeren naar Hitman 3

Bezitters van Hitman 2 op pc hoeven niet te betalen om de game naar Hitman 3 te importeren. Dat meldt IO Interactive in een update van haar 'lanceergids'.

Daarmee verhelpt de ontwikkelaar een klacht van spelers die Hitman 2 moesten aanschaffen om de levels van de game in het aankomende Hitman 3 in de Epic Games Store te spelen, ook als ze de game al bezitten op Steam.

"We blijven werken aan een oplossing zodat spelers die Hitman 1 en 2 bezitten de locaties uit die games kosteloos kunnen importeren naar Hitman 3", zegt de IO Interactive. "We garanderen dat spelers de games niet opnieuw aan hoeven te schaffen."

Tot de oplossing beschikbaar is, biedt IO de access pass van Hitman 1 GOTY Edition gratis aan voor wie de game binnen tien dagen na de lancering aanschaft. Daarmee kunnen spelers zowel de levels als de progressie uit de eerste Hitman imorteren en spelen in Hitman 3.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geld dit ook voor Hitman 1 en 2 op de Xbox of Playstation dat je die levels kan importeren?

0
test

@DarkraverX voor de ps/xbox versie wel, niet voor de pc versie, ofwel als je hitman 1+2 voor de ps had en nu hitman 3 voor de pc, dan kun je niet die van de ps importeren (maar je krijgt nu de 1e 10 dagen dus wel 1 gratis).

0

Aanbevolen voor jou