Hints voor nieuw hoofdstuk van Fortnite-seizoen 2 uitgekomen

Hints voor nieuw hoofdstuk van Fortnite-seizoen 2 uitgekomen

Na maanden wachten, hebben fans van de battle royale-game Fortnite eindelijk meer informatie over het nieuwe hoofdstuk van het tweede seizoen. Ontwikkelaar Epic Games heeft namelijk meerdere hints geplaatst op Twitter.

Het gaat om vijf tweets die op het moment van schrijven op Twitter zijn verschenen. De eerste gaat om een transmissie van Fornite die ‘onderschept’ wordt, daarna komt er een onscherpe afbeelding in beeld, die in de tweede, derde en vierde tweets steeds scherper wordt. Uiteindelijk komt er een buste van een personage tevoorschijn die de naam 'handlanger' draagt. Je kan de tweets hieronder bekijken.

Goud lijkt in ieder geval een belangrijke rol te gaan spelen in het nieuwe hoofdstuk van seizoen 2 van Fortnite. Zo vinden spelers verschillende nu al vergulde objecten in de game.

Fortnite

Ook zijn er in verschillende steden in verschillende landen billboards en abri’s opgedoken waarop een gouden hand en een telefoonnummer te zien is. Als je het nummer belt, krijg je de volgende boodschap te horen: “Werving voor agentschap is gestart. Veel plezier met jagen agenten… Agenten, werking voor booreiland bevestigd" Er is aan het einde van de boodschap ook een kattengeluid te horen wat misschien te maken heeft met een bestand dat dataminers hebben gevonden met de naam 'Agent Meowsicles' dat een muziekje en kattengeluiden afspeelt. Ook horen sommige spelers kattengeluiden als ze Fortnite aan het spelen zijn, wat kan duiden dat deze dieren binnenkort naar Fortnite komen.

In veel van de teasers en hints wordt ook gerefereerd aan The Angency. Spelers denken dat The Agency refereert aan Alter, een agentschap die het opneemt tegen Ego-outposts. Niet geheel ontoevallig is er ook een bot opgedoken in de Discord van Fortnite met de naam The Agency en melden sommige spelers dat hun account daar 'geactiveerd' is. Wat dat inhoudt is nog niet duidelijk.

Wanneer het nieuwe hoofdstuk van Fortnite precies uitkomt is nog niet bekend. Doordat Epic Games nu al informatie aan het delen is, lijkt het erop dat dit nieuwe hoofdstuk niet al te lang op zich laat wachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou