High Voltage vergelijkt Conduit-serie met GTA | Gamer.nl

High Voltage vergelijkt Conduit-serie met GTA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Ik ga geen vergelijking maken met Grand Theft Auto. Vooruit, toch een lichte vergelijking dan. De eerste twee GTA-games, niemand weet iets over die games toch? Niemand maakte een woord vuil aan de eerste Grand Theft Auto. Pas vanaf GTA 3 gingen mensen de serie waarderen”, aldus Sheller.

Slecht ontvangen

Sheller hoopt dat Conduit 2 beter wordt ontvangen dan het eerste deel, dat geen goede verkoopcijfers wist te behalen. Uitgever SEGA is echter wel tevreden over de game. Met High Voltage was besproken om eerst twee delen uit te brengen en pas daarna naar de toekomst te kijken en de uitgever heeft zich gehouden aan die belofte, zo laat hij weten. 

The Conduit is een first-person shooter voor de Wii, die met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuck wordt bestuurd. Naast het singleplayeravontuur kan The Conduit ook online gespeeld worden in modi zoals Deathmatch en Capture the Flag. Het vervolg, Conduit 2, komt in het eerste kwartaal van 2011 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou