High Voltage is bezig met game voor Xbox 360 | Gamer.nl

High Voltage is bezig met game voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De baas van High Voltage, Eric Nofsinger, laat nog niks over de game los. "We hebben nog niets aangekondigd. Dat doen we samen met 2K Games. Dat is de manier hoe we het altijd hebben gedaan en zo verdienen we ons brood als ontwikkelaar."

Volgens Nofsinger wordt de nog naamloze game goed als Xbox 360-game, niet alleen omdat het een Kinect-game is. "Dit spel werkt goed met of zonder Kinect. Het wordt als apparaat ondersteund, dus als je Kinect hebt werkt het erg goed, maar ik denk niet dat dat het briljante, geniale idee is [achter deze game]." De game wordt ergens rond de Game Developers Conference aangekondigd die plaatsvindt tu en 28 februari en 3 maart in San Francisco. High Voltage verwacht dat de game nog dit jaar op de markt zal worden gebracht.

Conduit

Momenteel legt High Voltage Games de laatste hand aan Conduit 2 voor Wii. Die shooter komt uit op 19 april. Ook werd onlangs bekend dat de studio werkt aan een Conduit-game voor Nintendo 3DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou