Hideo Kojima werkt aan volgend project

Hideo Kojima werkt aan volgend project

Hideo Kojima vermeldt in een href="https://www.resetera.com/threads/hideo-kojima-teases-work-on-next-project-wants-to-become-a-crab.139608/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Tweet</a> </b>dat hij nu al bezig is met een volgend project. Zijn huidige game, Death Stranding, zit inmiddels in de laatste fase van ontwikkeling.

In de Tweet vertelt Kojima dat hij op het moment druk is met een aantal zaken: Hij is bezig het het polijsten van Death Stranding, is bezig met de voorbereiding voor de Tokyo Game Show en is nu al bezig met de voorbereidingen van een nieuw project. Verder laat Kojima in het bericht weten dat hij graag een krab wil zijn, of dit met het volgende project te maken heeft, is nog onduidelijk. De kans is natuurlijk aanwezig dat Kojima simpelweg graag een krab wil zijn.

De Tokyo Game Show loopt van 12 tot en met 15 september en tijdens dit evenement wordt er 80 minuten aan Death Stranding-gameplay getoond. Tijdens dit evenement worden trouwens nog veel meer spellen geshowed. De Tokyo Game Show-line-up werd onlangs bevestigd op een Japans blog van PlayStation. Deze games komen tijdens het driedaags evenement ook aan de orde: Project Resistance, Nioh 2, Final Fantasy 7, Yakuza 7, Gran Turismo Sport, Call of Duty: Modern Warfare en Dragon Ball Z: Kakarot.

Watch on YouTube

Death Stranding verschijnt 8 november voor de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gameplay kan maar beter goed zijn, want wat ze tot nu toe hebben laten zien is waardeloos.

0

De meest overrated persoon binnen de game industrie.

0
test

@MikkelR1 nee dat is cliif bezinski. Konami had van metal gear 5 een hele brute game kunnen maken als ze kojima ze gang lieten gaan en gewoon de tijd gaven nu kregen we een game die niet af was.

0

@MikkelR1 mee eens

0

Aanbevolen voor jou