Het sneeuwt in de Wild Area van Pokémon Sword en Shield

Het sneeuwt in de Wild Area van Pokémon Sword en Shield

Om te vieren dat december is begonnen, valt er nu sneeuw in de Wild Area van Pokémon Sword en Shield.

Dit geldt sinds gisteren voor de gehele Wild Area van de game. De Wild Area is een groots, open gebied waarin spelers vrij kunnen rondlopen en random pokémon tegenkomen. Vanwege de vallende sneeuw stuiten spelers nu voornamelijk op ijstypes, zoals Vanillite en Sneasel.

Pokemon Sword en Shield zijn sinds medio november exclusief beschikbaar op Switch. Gamer.nl gaf de game een 8,5 en schreef: "Hoewel de Pokémon-franchise steeds meer experimenteert met vernieuwing, willen Pokémon Sword en Shield van dergelijke modernisering eigenlijk maar weinig weten. In plaats daarvan bewijzen de games juist dat de Pokémon-formule zulke veranderingen eigenlijk niet nodig heeft. In mum van tijd verlies je jezelf in de prachtig vormgegeven spelwereld en geniet je boven alles van de toffe nieuwe Pokémon. Dat levert een vertrouwd en soms wat voorspelbare reis op die daarmee precies doet wat we willen van een Pokémon-spel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is vandaag al niet meer van toepassing. Elke eerste dag van de maand is er in de hele wild area 1 weers type. Vanaf de 2e is alles weer verschillend

0
test

@Nephenthos Hoe doen ze dit eigenlijk? Is dit gebasseerd op de Switch klok? Want ik zit niet constant op internet verbonden.

0
test

@WvA eerder de datum. Je kan makkelijk de weersomstandigheden manipuleren door je datum van je switch te veranderen

0
test

@WvA ja er zijn op internet schemas te vinden. Je kan je klok op bepaalde datums zetten om bepaalde weersomstandigheden af te dwingen. Heb me hier zelf ook schuldig aan gemaakt als je een beetje rap je dex wil vol krijgen.

0

Aanbevolen voor jou