'Het kost 500 uur om Shadow Warrior 3 zestig keer uit te spelen'

'Het kost 500 uur om Shadow Warrior 3 zestig keer uit te spelen'

De ontwikkelaar van Shadow Warrior 3 grapt dat het spelers vijfhonderd uur kost om Shadow Warrior 3 zestig keer uit te spelen.

De afgelopen dagen ontstond er controverse rondom Dying Light 2: Stay Human. Ontwikkelaar Techland liet namelijk weten dat het vijfhonderd uur kost om de game volledig uit te spelen, wat tot kritiek bij fans leidde. Inmiddels heeft de ontwikkelaar duidelijk gemaakt dat het hoofdverhaal binnen twintig uur uitgespeeld kan worden.

Flying Wild Hog speelt hier nu op humoristische wijze op in door op Twitter te melden dat het spelers vijfhonderd uur kost om het spel zestig keer uit te spelen. Techland reageert daar vervolgens met een meme op, dus van kwaad bloed lijkt geen sprake. Overigens deelde Flying Wild Hog meteen wat nieuwe beelden van het aankomende Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 komt in de loop van dit jaar uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de game trekken shogun Lo Wang en zijn voormalige vijand Orochi Zilla er op uit om een eeuwenoude draak te vangen die ze per ongeluk uit zijn gevangenis hebben losgelaten. Daar komen weer veel zwaarden en kogels aan te pas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Om echt je geld eruit te halen, zou hem dan twee keer uitspelen.

0
test

@Hoofd topkek

0

@Hoofd En dat is niet eens een grap, een dergelijk spel verdient meestal wel tenminste twee playthroughs. De eerste keer mis je meestal best wel wat, en je zou op twee difficulties kunnen spelen. Ik denk alleen niet dat de tweede playthrough even lang is als de eerste, je doet het toch met voorkennis op dat moment :)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Man who stands on toilet is high on pot

0

Aanbevolen voor jou