Herfstupdate Xbox Live vanaf 17 november beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Xbox 360-bezitters zullen op 17 november automatisch een verzoek tot updaten ontvangen, zolang de console met Xbox Live verbonden is. De update zal in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië ook toegang geven tot het Last.fm-kanaal, waarin geluisterd kan worden naar de radio en afspeellijsten van andere gebruikers. Of deze functionaliteit later toegevoegd wordt voor andere regio's, is nog niet aangekondigd.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat toegang tot Twitter en Facebook via de Xbox 360 voorlopig niet toegestaan is voor personen onder de achttien. Er is nog geen datum geprikt voor de aangekondigde update die ouders in staat moet stellen om deze groep alsnog toegang te geven tot deze diensten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou