“Eén van de dingen die we aan gaan kondigen in de komende weken is een flinke deal met een groot bedrijf. We gaan spellen maken die zowel technisch en verhalend zeer interessant zullen worden”, zo stelt Del Toro. Hij benadrukte dat het niet enkel gaat om een licentie voor het bedrijf om de spellen uit te mogen brengen: “Het is geen ontwikkelingsdeal. We gaan het zelf doen, wij gaan [de spellen] maken. We zijn van plan daar zeer binnenkort een aankondiging over te doen."

De Hollywood-regisseur wilde niet meer details kwijt over zijn toekomstige projecten: “Het bedrijf waar ik mee werk zou me waarschijnlijk door mijn hoofd schieten als ik nog meer prijsgeef.”

The Hobbit

In het interview laat Del Toro vertelt Del Toro dat hij graag een revolutionair spel zou maken van The Hobbit. Deze zou dan echter niet tegelijk met de lancering van de film uitkomen, dit wegens een gebrek aan tijd. Del Toro was aanvankelijk als schrijver en regisseur aan de film verbonden, maar stapte op wegens grote vertragingen in de productie. De eerste deel The Hobbit-film staat gepland voor een release in 2012.