Heavy Rain en Beyond: Two Souls Collection 2 maart uit op PS4 | Gamer.nl

Heavy Rain en Beyond: Two Souls Collection 2 maart uit op PS4 | Gamer.nl

Quantic Dreams’ Heavy Rain en de Beyond: Two Souls Collection zijn vanaf 2 maart zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor PlayStation 4. Dit bevestigt Quantic Dreams op Facebook. 

De lo e game Heavy Rain en de Beyond: Two Souls Collection zijn vanaf 2 maart zowel fysiek als digitaal aan te schaffen. De Beyond: Two Souls Collection kost 39,99 euro in de PlayStation Store en bevat beide Quantic Dreams-titels. 

Heavy Rain wordt diezelfde dag ook digitaal beschikbaar voor PlayStation 4-gebruikers via de PlayStation Store. Een prijs voor deze lo e titel is nog niet bekend. Heavy Rain en Beyond: Two Souls kwamen respectievelijk in 2010 en 2013 uit voor PlayStation 3. Beyond: Two Souls werd in november 2015 opnieuw uitgegeven voor PlayStation 4. 

In Heavy Rain draait het verhaal om een seriemoordenaar die zijn slachtoffers achterlaat met een origamifiguur. In het spel wordt de zoon van hoofdpersoon Ethan ontvoerd door de seriemoordenaar en is het aan Ethan om een serie mi ies correct uit te voeren. Alleen op die manier kan hij zijn zoon terugvinden.

In Beyond: Two Souls besturen spelers Jodie Holmes, een vrouw die op jonge leeftijd erachter komt dat ze een connectie heeft met een entiteit genaamd Aiden. Spelers besturen zowel Jodie als Aiden en moeten Aiden’s krachten gebruiken om verschillende situaties in Jodie’s leven goed te laten verlopen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou