Hearthstone-uitbreiding Goblins vs Gnomes komt 9 december uit | Gamer.nl

Hearthstone-uitbreiding Goblins vs Gnomes komt 9 december uit | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De uitbreiding komt naar pc, Mac en iPad en voegt 120 nieuwe kaarten toe. Deze kaarten kunnen spelers op de gebruikelijke manier kopen in packs, maken met Dust en winnen tijdens gevechten in de Arena. De Goblins vs Gnomes-packs hebben een andere achterkant, die op onderstaande afbeelding te zien is.

In een eerder bericht werd de trailer vrijgegeven en de spectator-modus bekendgemaakt. Hiermee kunnen spelers meekijken met potjes van hun vrienden, indien zij de optie hebben aangevinkt in de instellingen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou