Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens aangekondigd

Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens aangekondigd

Blizzard heeft gisteren Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens onthuld.

2021 is het "jaar van de Gryphon" en de eerste uitbreiding die Hearthstone-spelers dit jaar kunnen verwachten is dus Forged in the Barrens. De uitbreiding introduceert 135 nieuwe kaarten, nieuwe sleutelwoorden en mechanics. Ook worden er tien Legendary Mercenary-minions toegevoegd. 

Blizzard heeft nog meer nieuwe content voor Hearthstone onthuld. Zo lanceert er een nieuwe Hearthstone Core Set, die de bestaande Basic en Classic sets vervangt met een gecureerde selectie van 235 kaarten, waaronder eerder uitgebrachte en compleet nieuwe kaarten.

Ook nieuw is Hearthstone Classic, waarmee spelers met de originele kaarten en regels uit 2014 kunnen spelen. De Core set bevat 160 klasse-kaarten en 75 neutrale kaarten, waaronder nieuwe versies van Legendary minions, zoals de Deathwing- Malygos- en Ysera-draken.

Later dit jaar moet ook Hearthstone Mercenaries uitkomen, een nieuwe singleplayermodus voor de game waarin spelers teams van helden en schurken creëren en ze door een aantal tactische random gegenereerde gevechten laten lopen. De helden en schurken doen ervaring, wapens en nieuwe moves op tijdens het spelen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou