Hearthstone-uitbreiding Ashes of Outland onthuld

Hearthstone-uitbreiding Ashes of Outland onthuld

Activision Blizzard heeft veel nieuwe informatie rondom digitale kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft onthuld, waaronder uitbreiding Ashes of Outland.

De uitbreiding is onderdeel van het 'jaar van de Phoenix' en laat spelers voorbij de Dark Portal reizen en werelden verkennen uit de WoW-uitbreiding The Burning Crusade.

De uitbreiding komt ook met een nieuwe class, de Demon Hunter. Natuurlijk bevat The Burning Crusade allerlei nieuwe kaarten, waaronder het nieuwe type Prime. Dit is een nieuwe vorm van de Legendary-kaarten. Wanneer ze sterven, activeren ze een Deathrattle waarmee spelers een sterkere versie van die kaart in hun deck ontvangen.

Verder werkt het team aan verbeteringen in de balans van de ranked modus en kunnen spelers straks niet meerdere exemplaren van dezelfde kaart hebben. Dit gold eerst alleen voor Legendary-kaarten, maar straks dus voor alle kaarten.

Ashes of Outland komt op 6 april uit. Hearthstone is op iOS, Android, pc en Mac beschikbaar.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er wel cool uit, maar helaas: Het is Blizzard, dus ik ga het niet spelen.

0
test

Alweer een expansion? Daarom ben ik dus blij dat ik dit niet meer speel, je betaald je blauw. En je moet, want anders zijn al je kaarten gedateerd

0

@darkmanwls Niet per se. Als je eens per drie dagen je daily quests doet (je kan er maximaal drie hebben) dan heb je tussen expansions ongeveer 4 maanden de tijd om gold op te sparen. Dat zijn makkelijk 60-70 packs. Zeker met de nieuwe duplicate regel kun je elke nieuwe expansion prima f2p doen.

0
test

@bellsxylom Ja maar dan moet ik het spel veel te veel spelen, zo interessant vind ik t ook gewoon niet.

0

Aanbevolen voor jou