Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

Het digitale kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft ontvangt in november de nieuwe uitbreiding Madness at Darkmoon Faire.

In de uitbreiding bezoeken spelers het griezelige circus van Darkmoon Faire. Dat is niet geheel toevallig ook waar de Old Gods terugkeren in Azeroth. Dat resulteert in 135 nieuwe kaarten, inclusief het nieuwe Corrupt, waarmee kaarten van de host krachtiger gemaakt kunnen worden.

Verder keren Legendary minions zoals C'Thun en Yogg-Saron in "verrassende nieuwe vormen" terug. Spelers kunnen ook Old Gods Artifacts gebruiken. De uitbreiding komt op 17 november uit.

Op 12 november verschijnt de nieuwe Duels-modus, een PvP-modus waarin de spanning van de PvP Arena-modus wordt gecombineerd met de deck building van Solo Adventures. Het doel is om twaalf keer te winnen voordat er drie keer wordt verloren. Mensen die Darkmoon Faire reserveren, kunnen de Duals-modus vanaf vandaag al uitproberen.

Tot slot wordt het progressiesysteem van de game vanaf 12 november ook op de schop genomen. Er komt een battle pass-achtig progressiesysteem bestaande uit vijftig levels, waarmee spelers in-game goud, kaartenpakjes en cosmetische items kunnen vrijspelen. Progressie wordt geboekt via het uitspelen van Quests of andere modi te doorlopen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou