Hearthstone komt dit jaar naar Android-tablets | Gamer.nl

Hearthstone komt dit jaar naar Android-tablets | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens de blog is Hearthstone bijna af voor Android-tablets en komt de game dit jaar nog op deze tablets uit. De smartphone-versies hebben nog wat meer tijd nodig, die komen volgend jaar uit. Vooral de grootte van smartphoneschermen speelt hier een rol in, aldus de blog.

Eerder deze maand maakte Hearthstone-maker Blizzard bekend dat de volgende uitbreiding van het kaartspel meer dan honderd nieuwe kaarten toe zal voegen. Ook zei de studio dat er in de toekomst sneller nieuwe uitbreidingen voor de game uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou