HBO bevestigt: The Last Of Us krijgt een tweede seizoen

HBO bevestigt: The Last Of Us krijgt een tweede seizoen

The Last Of Us krijgt een tweede seizoen.

Dat heeft HBO aangekondigd. Verder zijn er geen details over het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Het is dus nog onduidelijk wanneer de productie begint en wanneer de afleveringen te zien zijn.

"Ik ben vereerd en overweldigd dat zoveel mensen hebben gekeken en zich hebben verbonden met onze hervertelling van het verhaal van Joel en Ellie", laat Neil Druckmann weten in een statement (via Variety). "De samenwerking met Craig Mazin, onze geweldige cast en crew en HBO heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Nu hebben we het absolute genoegen om het nog een keer te doen met seizoen twee! Namens iedereen bij Naughty Dog en PlayStation, bedankt!"

De eerste twee afleveringen van het eerste seizoen zijn nu te bekijken op HBO Max. Het seizoen behandelt het verhaal van de eerste game en breidt het ook uit. De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Craig Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie. In totaal komen er negen afleveringen.

In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel en Bella Ramsey de rol van Ellie. Verder maken ook Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy hun opwachting. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolkten hebben ook een rol binnen de show.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aangezien ik Part 2 verhaaltechnisch veruit superieur vind, ben ik hier zeer blij mee!

0
test

Jullie wisten dit natuurlijk al langer dankzij mijn voorspelling.

0

Aanbevolen voor jou