Hawkeye komt na lancering in Marvel's Avengers beschikbaar

Hawkeye komt na lancering in Marvel's Avengers beschikbaar

Het personage Hawkeye komt na de release van Marvel's Avengers als gratis update beschikbaar.

Dit werd tijdens een livestream rondom de game gisteren aangekondigd. Het is één van de vier personages die na de lancering van de game wordt toegevoegd. Het is nog niet bekend wat de andere personages zijn.

Daarnaast gaf Square Enix ook meer details over de aankomende bèta van de game, die eerder al werd aangekondigd. De bèta bevat meerdere singleplayermissies en ook een aantal coöperatieve missies.

De bèta loopt van 7 tot en met 9 augustus op PlayStation 4 voor mensen die de game hebben gereserveerd. Van 14 tot en met 16 augustus is de bèta voor alle PS4-eigenaren beschikbaar. Op pc en Xbox One loopt de bèta van 14 tot en met 16 augustus voor mensen die hebben gereserveerd. Van 21 tot en met 23 augustus kunnen mensen op alle systemen de bèta spelen. Men heeft wel een Square Enix Members-account nodig.

Mensen die de bèta spelen op PS4 of Xbox One en drie HARM-uitdagingen in de bèta uitspelen, ontvangen daarnaast een Hulk Smashers Pickaxe in Fortnite. Men moet daarvoor wel een Epic Games-account hebben.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Later dit jaar komt de game ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hoe meer ik van deze game zie hoe minder ik zin in deze game krijg.

0
test

@hulstpower Dat heb ik nou precies andersom.

0
test

@darkmanwls Das mooi om te horen. Maar wat ik zie ziet er gewoon heel erg steeds het zelfde uit wat je doet. Het doet voor mij te weinig nieuws en heb dit soort dingen al in veel games gespeeld deze generatie. Misschien als ie was uitgekomen 3 jaar geleden had ik er nog zin in nu steeds minder.

0
test

Kijkend naar de gezichten lijken de animatie een behoorlijke stap te hebben gemaakt in vergelijking met de reveal trailer? Ook lijkt Captain America iets atletischer in de BETA. Ben benieuwed heel erg het gevoel dat het twee kanten op kan gaan met deze game. Of het wordt een Destiny 1 of een Anthem.

0
test

@Rexus hoe kan je een openwereld lootershooter vergelijken met een nogal lineare actie avontuurgame

0

Aanbevolen voor jou