Harvest Moon: Back To Nature vandaag naar Amerikaanse PSN | Gamer.nl

Harvest Moon: Back To Nature vandaag naar Amerikaanse PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Harvest Moon: Back to Nature erf je als jongeman een oude boerderij en is het aan de speler om er weer een succesvolle boerderij van te maken. Door middel van gewa en te verbouwen, vee te verzorgen, materialen te verzamelen en deel te nemen aan dorpevenementen bouw je inkomen en aanzien op. Hierdoor groeit uiteindelijk je kleine houten huis uit tot een bloeiende boerderij. Ook is er de mogelijkheid om te trouwen en voor huisdieren te zorgen.

In Reel Fishing II krijgen spelers de mogelijkheid om zelf de hengel uit te werpen in verschillende locaties. Elke locatie heeft zijn eigen vi ensoorten. Als spelers een vis aan de haak slaan, moeten er geprobeerd worden deze binnen te hengelen door de hengel onder de juiste hoek te houden en genoeg kracht te zetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou