'Harmony of Despair is nieuwe Castlevania voor XBLA' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Afgelopen week liet uitgever Konami het handelsmerk 'Harmony of Despair' registreren in Europa en nu meldt de volgens Joystiq betrouwbare bron dus dat het om een Castlevania-game voor Xbox Live Arcade gaat. De game zou 2D-actie bieden waarin maximaal zes spelers coöperatief aan de slag kunnen. Daarnaast zit er volgens de bron een modus in de game die veel wegheeft van een fighter.

Ook de weblog Never Know Tech claimde details te hebben over Harmony of Despair, maar het bericht is inmiddels om onbekende redenen verwijderd. In het bericht viel te lezen dat de game meerdere personages uit eedere Castlevania-games bevat, maar dat ze worden weergegeven via kleine sprites zoals in GameBoy Advance-games. Daarnaast zou de camera in de game kunnen uitzoemen om het gehele level te tonen.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou