Harmonix gaat als zelfstandige studio verder | Gamer.nl

Harmonix gaat als zelfstandige studio verder | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We zijn blij het nieuws te kunnen bevestigen dat de verkoop van het bedrijf vanaf vandaag een feit is. We stellen jullie steun, reacties en het vertrouwen dat jullie in ons hebben erg op prijs", aldus Harmonix. “Viacom en MTV Networks zijn een geweldig onderkomen voor ons geweest de afgelopen vier jaar. Samen met hen hebben we Rock Band en Dance Central gemaakt en de kans gekregen om met The Beatles, Green Day, AC/DC, The Who en duizenden andere artiesten samen te werken."

Terugkeer

“We verheugen ons erop om terug te keren naar onze wortels als een onafhankelijke en particuliere studio. De DLC voor Rock Band zal onverminderd doorgaan, evenals de ondersteuning voor eerder uitgebrachte titels. Daarnaast zijn we hard aan het werk aan nog onaangekondigde projecten waar jullie erg enthousiast over zullen zijn.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou