Harmonix denkt over vervolg op Dance Central | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn nu bezig met de minimale voorbereidingen voor de ontwikkeling van Dance Central 2, maar werken op dit moment vooral aan downloadbare content [voor het eerste deel]", aldus project director Ka on Crooker. "We willen er eerst voor zorgen dat mensen Dance Central leuk gaan vinden. Als het zover is dan kijken we naar wat zij er precies leuk aan vinden en kunnen we besli en of er meer moet komen."

Fenomeen

"Ik denk dat Dance Central de mogelijkheid heeft om een fenomeen te worden, net zoals het originele Guitar Hero dat was", aldus Harmonix' CEO Alex Rigopulos. "Ik hoop zeker dat er een vervolg komt. We hebben een hoop creatieve ambities voor de toekomst van Dance Central."

Dance Central verschijnt op 10 november met de lancering van Kinect, de bewegingsgevoelige besturing voor de Xbox 360. In de game moeten spelers dansen op het ritme van de muziek. Harmonix is de bedenker van Guitar Hero. Na het tweede deel uit die serie ging de studio aan de slag met de Rock Band-franchise.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou