Halo: The Master Chief Collection krijgt in 2018 update voor Xbox One X | Gamer.nl

Halo: The Master Chief Collection krijgt in 2018 update voor Xbox One X | Gamer.nl

Halo: The Master Chief Collection krijgt in 2018 een update voor Xbox One X. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens een href="https://go.twitch.tv/videos/183035765">Halo-livestream</a>.

Volgende maand komt de Xbox One X uit en eerder dit jaar kondigde 343 Industries al aan dat Halo 5 een update krijgt voor de nieuwe console. Vandaag maakte het team van Halo bekend dat er ook wordt gewerkt aan update voor Halo: The Master Chief Collection. Met de update wordt de bundel van Halo-games speelbaar in 4K en worden meerdere meerdere huidige problemen opgelost. Het is nog onduidelijk wat de precieze details zijn van de update.

De update wordt in een "public flghting program" uitgebracht, wat inhoudt dat er op rap tempo patches worden uitgebracht. Vanaf volgende lente kunnen Halo-spelers ervoor kiezen om deze snelle updates te proberen voordat de uiteindelijk update verschijnt.

De Master Chief Collection verscheen in 2014 voor de Xbox One en bracht Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, en Halo 4 naar de nieuwe console van Microsoft. Later werd de campaign van Halo 3: ODST ook beschikbaar gesteld. De laatste game in de serie die gemaakt werd door Bungie, Halo Reach, is nooit verschenen voor Xbox One, maar is wel speelbaar via backwards compatibility.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou