Halo: The Master Chief Collection ontvangt patches voor multiplayer | Gamer.nl

Halo: The Master Chief Collection ontvangt patches voor multiplayer | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game heeft sinds de lancering gisteren te kampen met diverse multiplayer-problemen. Het zoeken naar matches in multiplayer duurt voor sommigen minstens twintig minuten en bij anderen werkt de optie in zijn geheel niet. Het komt ook voor dat spelers, wanneer er eenmaal een match is gevonden, weer terug in het hoofdmenu worden geplaatst. 

De updates moeten deze problemen verminderen en uiteindelijk helemaal verwijderen. Spelers hoevel hun console niet te herstarten of zelf een update te installeren; de update wordt automatisch toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou