Halo: Reach verbreekt recordaantal simultane spelers Xbox Live | Gamer.nl

Halo: Reach verbreekt recordaantal simultane spelers Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"[Halo: Reach heeft nu al het record voor de meeste gelijktijdige unieke online gebruikers van Halo 3 verbroken", Tweet Bungie. De ontwikkelaar geeft echter geen cijfers. Bungie stelde gisteren nog dat "geen game groter is dan Halo".

Halo: Reach verscheen gisteren op de Xbox 360. Vlak na de lancering van het spel kreeg Bungie al te maken met de eerste val pelers. De ontwikkelaar liet in een verklaring weten deze mensen aan te pakken: "We hebben allemaal nieuwe luxe middelen tot onze beschikking en naarmate we op volle snelheid opereren zullen we deze allemaal gebruiken." Bungie laat weten dat het onder andere de Xbox 360 en gamertag van val pelers kan blokkeren.

Nieuwe gameserie

Halo: Reach speelt zich af voor de gebeurteni en van de eerste Halo-game. Spelers nemen de controle over de supersoldaat Noble 6 en moeten de planeet Reach berschermen tegen een aanval van de Covenant. Bungie heeft met Halo: Reach inmiddels afscheid genomen van de Halo-serie. De studio richt zich nu op een nieuwe gameserie, die door Activision uitgebracht gaat worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou