Halo: Reach krijgt een gelimiteerde en Legendary editie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gelimiteerde editie heeft een ONI black box waar de game disc in wordt bewaard, een exclusieve Elite-bepantseringset die kan worden in de multiplayer en een houder met relikwieën zoals het persoonlijke logboek van Dr. Halsey en andere geheime documenten. Deze edtie kost 85 euro.

De Legendary editie is volgens Microsoft "de complete Halo: Reach collectie". Naast alle extra's die bij de gelimiteerde editie zitten, bevat de Legendary editie een Noble Team-standbeeld gemaakt door McFarlane Toys. Het standbeeld is handgeschilderd en genummerd. Ook bevat de Legendary editie een exclusieve Spartan-bepantsering voor in de multiplayer en heeft de verpakking een UNSC-thema meegekregen. Deze editie gaat voor 130 euro over de toonbank.

De bèta van Halo: Reach gaat vanaf 3 mei van start. Iedereen die Halo 3: ODST in zijn bezit heeft, kan deelnemen aan deze bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou