Halo Infinite krijgt ondersteuning van Ori-componist

Halo Infinite krijgt ondersteuning van Ori-componist

Halo Infinite krijgt een tweede componist die met de soundtrack van de nieuwe Halo-game aan de slag gaat. Het gaat om Gareth Coker, de componist van de Ori-games.

Gareth Coker gaat samenwerken met Curtis Schweitzer, vooral bekend als componist van de game Starbound. “Wij zijn groot fan van het werk van Gareth, vooral bekend voor zijn werk aan de Ori-soundtracks”, zegt Halo-hoofd Chris Lee in een blogpost. “Gareth’s muziek door de hele campaign van Halo Infinite te horen, waaronder één van mijn persoonlijke favorieten die we intern ‘Escharum’s theme’ noemen.”

Escharum is de nieuwe vijand in Halo Infinite en de leider van de Banished. Volgens Microsoft moet hij een van de meest meest geduchte vijanden ooit worden van de Master Chief. Halo Infinite moet dit najaar gaan uitkomen op de Xbox Series, Xbox One en pc. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden uit de campaign van de nieuwe Halo-game.

In maart mocht Gamer.nl Gareth Coker interviewen over zijn werk aan de Ori-soundtracks voor de release van Ori and the Will of the Wisps. Dat interview is hier te lezen.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ori heeft een goeie soundtrek vind ik.

0
test

Dat is best wel een selling point voor mij to be honest. Die gast kan muziek maken!

0

Aanbevolen voor jou