Update: Halo 3 nu beschikbaar op Master Chief Collection op Steam

Update: Halo 3 nu beschikbaar op Master Chief Collection op Steam

Halo 3 is officieel uitgekomen voor de Master Chief Collection op Steam. Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries bekendgemaakt op de officiële website.

De game is vanaf nu beschikbaar in de collectie op Steam. Daarmee is het derde deel uit de Halo-franchise voor het eerst speelbaar op de pc. Naast de toevoeging van Halo 3 is ook de Forge-modus aan Halo: Reach en Halo 2: Anniversary toegevoegd. Bij de Forge van Halo 3 zijn er onder andere nieuwe mechanieken en editmogelijkheden erbij gekomen. De volledige patch notes van de update zijn hier te bekijken.

Halo 3

Oorspronkelijk bericht: Vanaf 14 juli is Halo 3 speelbaar via de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De game heeft al een eigen Steam-pagina gekregen. De game is geoptimaliseerd voor pc en ondersteunt maximaal 4K UHD en 60 frames per seconde. Ook kan de ondersteuning voor muis en toetsenbord naar eigen smaak worden aangepast. Tot slot is er field of view-customisatie en de mogelijkheid om op een ultrawide scherm te spelen.

De game bevat alle elf missies uit de Halo 3-campagne. Daarnaast worden er 24 maps uit de multiplayer geüpdatet en wordt het progressiesysteem uit The Master Chief Collection meegenomen. Ook Theater en Forge zijn onderdeel van het pakket.

De pc-versie van Halo: Master Chief Collection bevat zes games, waarvan er drie speelbaar zijn, namelijk Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary en Halo: Reach. Halo 3 komt volgende week dus naar de pc-versie en voor het einde van het jaar moeten Halo 3: ODST en Halo 4 ook beschikbaar zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik lees en zie op youtube dat halo het heel goed doet op steam, Klopt dit heb hem ooit bij me xbox gehad dus nu ook op me pc.

0
test

@hulstpower Pc-versie draait best lekker, ja. Optimaliseren kunnen ze wel bij 343 Industries (en partners). Als je een beetje game-pc hebt, kun je de oudere Halo-games gewoon prima draaien. Vergt dan ook niet veel om oude Xbox-hardware te overtreffen, vandaag de dag. De Xbox-versie is inderdaad cross-play á la het Play Anywhere-vaandel van Microsoft, maar ik geloof dat dat dus niet over de Steam-versie gaat. Als je 'm digitaal hebt op je Microsoft-account, kun je de game op Xbox en de Microsoft Store (of Xbox App op pc) downloaden. Steam is een heel ander verhaal, al is er wel cross-play met die versie.

0
test

@TomKauw ja heb een redelijke game pc. Maar vind console game altijd lekkerder op de bank. Maar bedankt voor je feedback maar als ik hem op me Windows kan spelen speel je dan ook tegen steam mensen?

0

Ik heb de halo games grijs gespeeld en ondanks dat de master chief collection een goede deal is wacht ik wel even met de koop. Ga de games op het moment niet spelen.

0

Aanbevolen voor jou