Halo 2: Anniversary Edition vanaf volgende week verkrijgbaar op pc

Halo 2: Anniversary Edition vanaf volgende week verkrijgbaar op pc

Halo 2: Anniversary Edition komt op 12 mei uit op pc.

De game kan los gekocht worden, maar ook als onderdeel van Halo: The Master Chief Collection. Halo 2 werd al ruim een maand getest, maar nu komt de uiteindelijke release er dus aan.

Halo 2: Anniversary Edition bevat zowel de oorspronkelijke versie van de game als de vernieuwde versie met sterk verbeterde graphics. Spelers kunnen op elk moment wisselen tussen de twee verschillende versies. De multiplayer bevat alle 25 oorspronkelijke maps. Daarnaast zijn er zeven maps in de multiplayer die van een remaster zijn voorzien.

Op pc zijn tot nu toe Halo: Combat Evolved en Halo Reach speelbaar. Halo 2 is de volgende game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nadat ik een beetje uitgespeeld was op mijn PSOne en alle verhalen over het epische Halo had gehoord, destijds ook maar een Xbox gekocht. Toevallig afgelopen week het originele eerste deel weer eens opgestart. Die zwarte schoenendoos werkt nog perfect. Die lompe controller trouwens ook. En Halo 1 is nu nog een geweldige shooter. Grafisch uiteraard wat gedateerd, maar de gameplay / combat staat nog steeds als een huis. Hierna deel 2!

0
test

@Agent 4125 Dan zou je de remaster moeten spelen op de xbox one x.

0
test

@hulstpower Nah, heb geen Xbox One X. Vind het ook vooral mooi om te zien hoe die oude Xbox nog zo lekker soepel draait en hoe Halo ook nu nog gewoon overeind blijft.

0
test

Halo 2 doet mij altijd denken aan de techdemo die toen tijdens de E3 werd getoond. Achteraf is er door Bungie medewerkers uitleg gegeven over hoe ver de trukendoos opengetrokken moest worden. Het getoonde level is vervolgens nooit daadwerkelijk in Halo 2 te zien geweest. Het achteraf gepraat door oud-bungie medewerker: https://www.youtube.com/watch?v=bnWKCSsLOOU

0

@Rexus echt sick inderdaad. Maar wat kon de xbox veel aan voor die tijd... Jammer dat het level het niet heeft gehaald

0

Aanbevolen voor jou