Gwent voor iOS aangekondigd

Gwent voor iOS aangekondigd

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat het populaire kaartspel van The Witcher 3, Gwent, naar iOS komt.

Spelers kunnen de game nu pre-orderen in de App Store en kunnen het kaartspel direct downloaden wanneer deze verschijnt op 29 oktober. De iOS-versie van Gwent maakt gebruik van het touchscreen en zorgt voor een simpele manier van spelen. Bovendien kunnen voortgang en aankopen worden overgezet van pc naar iOS en andersom. Op deze manier kan er snel en makkelijk worden geswitcht tussen de platformen.

Om de iOS-versie van Gwent te kunnen spelen dienen spelers in het bezit te zijn van een iPhone 6S-toestel of nieuwer. De game kan ook worden gespeeld op iPads nieuwer dan de vijfde generatie.

Gwent

Het doel van Gwent is nog altijd hetzelfde: win twee van de drie rondes door je tegenstander af te troeven met de kaarten die je hebt verzameld door andere potjes te winnen. De tafel waarop deze kaarten neergelegd worden is voor elke speler verdeeld in drie lagen, namelijk in mêlee, afstandswapens en oorlogsmachines.

Meer informatie over de iOS-versie van Gwent wordt aankomend weekend bekendgemaakt. Eerder lekte Netflix Nederland de releasedatum van The Witcher-serie.

Watch on YouTube

Gwent is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 29 oktober ook voor iOS.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gwent in The Witcher 3 was als een tussendoortje een leuke uitdaging. Hoop dat ze dit ook op de Android uit gaan brengen, dan ga ik het zeker downloaden. Zocht er toevallig laatst naar in de Store!

0
test

En de Switch graag!

0

Aanbevolen voor jou