Guild Wars 2 nu officieel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Guild Wars 2 nemen spelers het op tegenZhaitan, een enorme draak die ontwaakt uit de zee en de gezonken stadOrr laat rijzen. Met zijn leger van Undead probeert hij een einde temaken aan de vijf ra en. De vijf ra en begraven de strijdbijl enbundelen de krachten om Zhaitan te stoppen.

Het zal nietmogelijk zijn om met een bestaand personage uit het originele GuildWars te spelen. Reden hiervoor is de nieuwe techniek achter het spel ende toevoeging van de nieuwe ra en. Wel zullen er speciale beloningenzijn voor spelers van het originele spel door middel van een zogenaamdeHall of Monuments. De precieze werking hiervan zal duidelijker worden naarmate de game dichter bij de releasedatum komt.

Net als in de eerste Guild Wars zullen er geen maandelijkse kosten verbonden zijn om Guild Wars 2 te kunnen spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou