Guild Wars 2 dit weekend 9,99 euro, dubbele XP | Gamer.nl

Guild Wars 2 dit weekend 9,99 euro, dubbele XP | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Normaal kost de standaardeditie van de mmo 39,99 euro. Ook de deluxe editie is afgeprijsd, deze kost normaal 59,99 euro en dit weekend 14,99 euro. Guild Wars 2 vereist geen abonnement, gebruikers moeten de game eenmalig kopen om te kunnen spelen. De aanbieding geldt tu en 24 januari 17:00 en 25 januari 20:59 Nederlandse tijd.

Ontwikkelaar ArenaNet kondigt ook een livestream aan waarin de toekomstplannen voor de mmo onthuld worden. De livestream gaat 24 januari van start om 17:00 Nederlandse tijd op het Twitch-kanaal van Guild Wars 2. Waarschijnlijk maakt ArenaNet hier de details van de Heart of Thorns-uitbreiding bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou