Guerrilla sluit ontwikkeling portable games niet uit | Gamer.nl

Guerrilla sluit ontwikkeling portable games niet uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voorlopig ligt de focus echter op games voor PlayStation 3. "We hebben onze ervaring, tools en technieken opgebouwd rondom dat platform. Maar net als met alle Sony-hardware houden we onze ogen open en kijken we of er iets is waarbij we betrokken willen worden", legt Ter Heide uit. "Dat is echt een van de grote voordelen dat je een first-party studio bent: eerder toegang tot alle nieuwe speeltjes!"

Liberation

In 2006 ontwikkelde Guerrilla de actiegame Killzone: Liberation voor PlayStation Portable. Tot op heden is dat de enige handheld-titel van Guerrilla. Er staat ook een Killzone-game voor NGP in de planning, maar deze wordt ontwikkeld door Sony Cambridge. Guerrilla Games overziet de ontwikkeling van dat spel wel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou