Guardians-acteur Dave Bautista speelbaar in Gears 5

Guardians-acteur Dave Bautista speelbaar in Gears 5

Dave Bautista, acteur uit de Guardians of the Galaxy-films, wordt speelbaar in Gears 5.

Naast de rol van Drax in de Marvel-films is Bautista ook een bekend professioneel worstelaar. Bautista heeft in interviews meerdere malen aangegeven graag de rol van Marcus Fenix in de aankomende Gears of War-film te spelen. Ondanks dat dit hem geen rol heeft opgeleverd, wordt hij dus wel speelbaar in Gears 5.

Verder is ook Linda Hamilton's versie van Sarah Connor uit de aankomende film Terminator: Dark Fate speelbaar, alsmede de T-800 Terminator zelf. Tot slot zitten er twee personages uit Halo Reach in de game.

De toevoeging van Bautista is vanwege een samenwerking tussen Microsoft en WWE's Clash of Champions. Iedereen kan hem ontgrendelen door het spel tussen 15 september en 28 oktober te spelen.

Gears 5 draait om Kait Diaz, een Outsider die afstamt van de Locust. Kait moet samen met de speler achter de oorsprong van de Locust en haar familie komen. JD Fenix uit Gears of War 4 keert ook terug, samen met zijn vader Marcus Fenix en zijn vriend Delmont Walker. De game is deze vrijdag speelbaar op Xbox One en pc voor mensen die de Ultimate Edition hebben aangeschaft. De standaard editie lanceert op 10 september.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk dat Dave Marcus Fenix wilt spelen maar Dave vind ik zelf maar een simpel acteurtje, voor een goede film met een sterk personage wil je natuurlijk wel een goede acteur. Verder leuk gedaan al deze charatcters.

0
test

@DarkraverX Sorry, maar bij een Gears of War film wil ik een brute lompe actiefilm zien, liefst zwaar R-rated... Want Gears of War en sterke personages? LOL... het is niet alsof de games echte goeie verhalen hadden. Nope, lekkere brute actie, veel geweld, veel gore... that's what I want to see in a Gears of War movie...

0
test

@SuperDre Idd, als er iets is wat past bij Gears is het wel iemand als Dave Bautista of bijvoorbeeld Dwayne Johnson. Niet bepaald "simpele acteurtjes"

0
test

Ook speelbaar 5 september met een gamepass ultimate! Daar is overigens nu een leuke aanbieding voor, mits je die niet eerder gebruikt hebt; 2 maanden voor 2 euro.

0

Aanbevolen voor jou