GTA5 en CoD: Modern Warfare waren in 2019 meest populair op PS Store

GTA5 en CoD: Modern Warfare waren in 2019 meest populair op PS Store

Sony heeft voor zowel Europa als de Verenigde Staten de meest populaire games op de PlayStation Store in 2019 bekendgemaakt.

Het gaat om de games die het vaakst zijn gedownload. In Europa was de populairste game Grand Theft Auto 5, gevolgd door Fifa 20, Minecraft, Call of Duty: Modern Warfare en Rainbow Six Siege.

In de Verenigde Staten was Call of Duty: Modern Warfare juist het meest populair, gevolgd door Minecraft, NBA 2K19, Grand Theft Auto 5 en NBA 2K20.

Op het Europese PlayStation Blog en het Amerikaanse PlayStation Blog zijn de complete top 20-lijstjes te vinden.

Call of Duty: Modern Warfare
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tsja ongeacht alle 'Toppers' zijn t de 'Oldies' die nog steeds de meeste aantrekkingskracht hebben. 2007 en 2013 games leiden de lijsten in 2019.

0

@NoTDvtchNoTMvch Misschien zijn het dan wel niet zo`n 'toppers' ;) Grappig detail. Een spel van Microsoft verkoopt beter dan de Sony spellen op de Sony playstation ;) Sowieso vrijwel geen Sony games in de top 20.

0
test

@-it- just, wat me ook opviel dat het veel gebruikte argument 'ps4 genomen voor de exclusives niet tot uiting komt in deze meting... '

0
test

@NoTDvtchNoTMvch 2007?

0
test

@wokkel ik denk dat hij in de war is met de andere call of duty met dezelfde naam.

0
test

@wokkel meende dat het een remake was van die uit 2007, blijkt niet zo te zijn . .. mijn fout ! Dat ik geen FPS fan ben is nu wel duidelijk .. Las net ook dat het al het 16e deel is, en dan nog steeds zo goed verkopen .. doen ze goed

0

Aanbevolen voor jou