GTA-maker wil 'absoluut' singleplayerverhalen blijven vertellen

GTA-maker wil 'absoluut' singleplayerverhalen blijven vertellen

Rockstar wil graag singleplayerverhalen blijven vertellen in het Grand Theft Auto-universum.

Dat werd bevestigd in een interview van GQ-Magazine met Rockstars Tarek Hamad en Scott Butchard. Hamad antwoordde "absoluut" op de vraag of de ontwikkelaar nog interesse heeft in het vertellen van singleplayerverhalen.

Fans gaan er van uit dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan Grand Theft Auto 6 werkt. De focus van Grand Theft Auto 5 is na release echter vooral op GTA Online, de online modus van de game, komen te liggen.

Het interview draait dan ook vooral om The Cayo Perico Heist, een recentelijk uitgekomen uitbreiding op de online modus. Deze nieuwe content is expres zo ontworpen dat spelers van GTA Online het zowel alleen als met andere spelers kunnen doorlopen. "We willen (deze structuur) doorzetten", aldus Butchard. "We willen teams en spelers die in co-op spelen respecteren, maar tegelijkertijd willen we dat solospelers er een net zo toffe ervaring uithalen."

Hoewel men in het interview dus bevestigd dat singleplayerverhalen binnen GTA blijven bestaan, lijkt bovenstaande quote te hinten naar een soort samensmelting van singleplayer- en online gameplay in de toekomst.

GTA Online
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je kúnt inderdaad als single player door Perico heist, alleen word je dan extra hard genaaid qua opbrengst. Ik kwam tijdens mijn single player run door de Perico heist namelijk toch echt meerdere instantie tegen met "om deze deur te openen en de goodies te stelen heb je 2 spelers nodig" en krijg je daardoor maar 1/5 van de potentiele heist opbrengst. Nice try, Rockstar.

0
test

@tyberium Er wordt tijdens de heist setups ook opgemerkt dat je als speler een beperkte hoeveelheid spullen kan meenemen. Een verassing is dat niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Daar zal Rockstar vast wakker om liggen.

0
test

@Lavandou Vast niet, maar mij zijn ze ook kwijt dan. Pure singleplayer avonturen blijven wat mij betreft altijd het belangrijkste.

0

Aanbevolen voor jou