GTA IV-uitbreidingen voor PlayStation 3 en PC vertraagd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Episodes from Liberty City is uitgesteld om kleine aanpa ingen te kunnen maken aan de content van de PAL-versie voor de PlayStation 3. Het is nog niet duidelijk wat deze kleine aanpa ingen inhouden, maar Rockstar verzekert fans dat "de kleine aanpa ingen het speelplezier van gamers niet zal aantasten, het heeft geen betrekking op gameplayelementen en het heeft niets met lokale leeftijdsrestricties te maken."

Gay Tony

Episodes from Liberty City bevat de uitbreidingen The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony. Beide afleveringen zullen ook los van elkaar te downloaden zijn via het PlayStation Network en Games for Windows Live. De PC-versie biedt bovendien een multiplayermodus voor 32 personen, twee keer zoveel als op de spelcomputers, en heeft een uitgebreidere versie van de video-editor die ook al in Grand Theft Auto IV voor PC zat. 

Microsoft had vorig jaar voor beide afleveringen exclusiviteit bedongen, waardoor ze niet op de PC en PlayStation 3 mochten verschijnen. Naar verluidt ging er met deze overeenkomst per aflevering 25 miljoen dollar gemoeid. The Lost and Damned verscheen in februari 2009 voor Xbox 360. The Ballad of Gay Tony en de bundel met beide uitbreidingen volgden in oktober.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou