GTA 6-websites krijgen update

GTA 6-websites krijgen update

Take-Two interactive heeft verschillende Grand Theft Auto 6-websites geüpdatet. Mogelijk breidt het bedrijf de release van GTA 6 voor.

Afgelopen maandag, op 23 maart, kregenGTAVI.com,GTAViceCityOnline.comenGTAMiami.com een update, afgaande op de online tool Who Is Domaintools.Opvallend is dat de eerste twee niet naar de website Rockstar Games verwijzen en leeg zijn, maar de laatste wel, evenals GTAVII.com.

Mogelijk past Take-Two momenteel de nameservers van de websites aan, die de domeinnamen vertalen naar een IP-adres. Dat zou betekenen dat de website klaar wordt gemaakt voor gebruik ter promotie van GTA 6. Normaliter duurt een dergelijke aanpassing ongeveer 48 uur, waardoor de aankondiging in theorie zeer binnenkort zou kunnen verschijnen.

De update hoeft echter niet te betekenen dat Rockstar Games een aankondiging voorbereidt. Zo staat een server de websites in München op naam van internetmarketingbureau Team Internet AG in München, Duitsland en een ander op naam van Trellian Pty. Limited in Beaumaris, Australië.

Momenteel is er officieel nog niks bekend over GTA 6. Vermoed wordt dat de game zich afspeelt in Vice City en een deel van Zuid-Amerika, zoals fans vorige week dachten te ontdekken.

Lees hier alle geruchten over GTA 6 op een rij.

GTA 6
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk zo rond oktober de eerste trailer van GTA IV.

0
test

@TommyVercetti je bedoelt Vl

0
test

@Blackdevil NL Klopt.

0
test

Heel fijn dat de hyperlinks allemaal werken!

0

Aanbevolen voor jou