GTA 5-mod voegt zeventig nieuwe handgemaakte missies toe

GTA 5-mod voegt zeventig nieuwe handgemaakte missies toe

Modderhref="https://www.gta5-mods.com/users/alebal" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Alebal </a>heeft een nieuwe mod online gezet waarmee zeventig missies worden toegevoegd aan GTA 5.

Alebal maakt regelmatig nieuwe mods voor GTA 5, de nieuwste hiervan voegt zeventig missies toe aan de game met de belofte voor meer in de toekomst. Deze veelzijdige missies creëert hij met de Mission Maker-tool.

Om deze mod te gebruiken moet de speler eerst zelf de Mission Maker-tool downloaden, alleen dan werken de missies. Sommige andere missies hebben weer andere mods nodig om te werken zoals de Open All Interiors-mod en de Travel to North Yankton-mod, meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de mod.Als gebruikers tegen een probleem aanlopen, kunnen zij terecht bij de reacties onder de mod-download. Hier helpen gebruikers elkaar en laat ook Alebal regelmatig reacties achter.

De Mission Maker-tool is ook een creatie van een gebruiker genaamd Aimless. De tien nieuwste missies zijn gemaakt met de nieuwe Mission Maker-tool en zijn dus het meest up-to-date, er wordt geadviseerd om met deze te beginnen.

Lees hier alles wat tot nu toe bekend is over GTA 6.

Bekijk hieronder Alebal’s trailer voor de mod.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk toch binnenkort teken van leven over deeltje 6.. Speel zo af toe nog GTA Online, maar ben wel toe aan nieuw deel.

0
test

@kleinekoosjer Je bent zeker niet de enige, ik kan niet wachten op een deel 6

0
test

@kleinekoosjer ja ik ook wel. Hopelijk zijn de geruchten ook waar over de locaties. Hopelijk doet Rockstar ook iets een keer met een vrouwelijke protagonist. Sadie Adler was niet speelbaar in RDR2 maar het was wel een goed geschreven character.

0

Aanbevolen voor jou