GTA 5 komt in oktober volgens gelekt cv | Gamer.nl

GTA 5 komt in oktober volgens gelekt cv | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Orme heeft volgens het cv eerder gewerkt aan verschillende voertuigen voor Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas en Grand Theft Auto IV. Opvallend aan het cv is dat de games Max Payne 3 en Manhunt er niet op worden genoemd. Orme was de Lead Technical Vehicle Artist van Max Payne 3 en heeft ook bijgedragen aan de art van Manhunt. Dit kan erop wijzen dat het cv niet echt is.

Dit zou de tweede keer zijn dat oktober als releasemaand wordt genoemd op een cv van een Rockstar-medewerker. Het Britse magazine X360 beweert op zijn cover ook informatie te hebben van industrie-insiders dat GTA 5 uitkomt in oktober. Een freelancer die ook aan Grand Theft Auto 5 meewerkt verklaarde onlangs tegenover InsideGamer dat de game gepland staat voor december. Ook zijn april en mei 2013 in het verleden als mogelijke releasemaanden genoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou