'GT5 zal verkoop PS3 laten stijgen deze feestdagen' | Gamer.nl

'GT5 zal verkoop PS3 laten stijgen deze feestdagen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wilson laat aan MCV weten dat hij zich zorgen heeft gemaakt over het constant uitstellen van Gran Turismo 5. "Maar," zegt hij, "ik heb niet het gevoel dat dit effect zal hebben op de verkoopcijfers."

Wenslijsten

"GT5 is vijf jaar in ontwikkeling geweest en we geloven dat we een racegame hebben afgeleverd die meer mensen naar Playstation 3 trekt. We weten dat de game lang op zich heeft laten wachten, maar we geloven oprecht dat Gran Turismo-fans niet teleurgesteld zullen zijn in de game. En ik ben ervan overtuigd dat GT5 hoog op de wenslijsten staat van gamers", zo meldt Wilson.

Gran Turismo 5 is sinds afgelopen woensdag wereldwijd verkrijgbaar. Gran Turismo heeft in de jaren een trouwe groep fans weten te creëren die de game vooral kopen vanwege de realistische weergave van auto's, parkoersen en rijgedrag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou