GT4 Online nog steeds uitgebreid getest | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Lang, lang geleden werd aangekondigddat Gran Turismo 4 online te spelen zou zijn. Nadat die belofte nietwaargemaakt kon worden, heeft ontwikkelaar Polyphony gezegd bezig tezijn met een speciale versie van een online versie van GT4 die laterzou uitkomen. Nog steeds is over het eventueel uitkomen van deze gameniets bevestigd en het is de vraag of GT4 Online ooit zal uitkomen.

Wel is Polyphony hard bezig met het testen van de online GT4in een grootschalige beta-test. IGN heeft hier een verslag vangemaakt, inclusief screenshots en gameplay beelden. Je kunt hieralles bekijken.

De test wordt gedaan met GT4, maar de kans isgroot dat hiermee ook alvast het online systeem van GT5 wordtuitgeprobeerd. Het blijkt nogal moeilijk te zijn om de game op 60 fpste laten lopen en aan de hoge standaard te voldoen van de man achterGT4, Kazunori Yamauchi.

Het wel of niet uitkomen van GT4Online terzijde, het ziet er naar uit dat de online mode zeeruitgebreid gaat worden. Bijna alles is in te stellen. Van privaterooms tot het organiseren van merk-specifieke races. Van hetinstellen van een maximale pk-output tot het chatten met eentoetsenbord of headset; alles wat je zou verwachten is aanwezig.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou