Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers

De Early Access-versie van Grounded heeft sinds release meer dan vijf miljoen spelers aangetrokken.

Dat is bekendgemaakt via Xbox Wire. De game werd eerder dit jaar aangekondigd door ontwikkelaar Obsidian - inmiddels onderdeel van Microsoft - en verscheen in juli. Het spel was meteen populair en heeft inmiddels dus al vijf miljoen spelers binnengehaald.

Om dit spelersaantal te vieren, heeft Xbox Game Studios-marketingmanager Marcus Morgan het personage Burg.L uit de game op zijn arm laten tatoeëren. In de video hieronder is te zien hoe hij deze tatoeage krijgt.

De game heeft een nieuwe update gekregen in de vorm van Koi Pond. Dit nieuwe onderwatergebied bevat nieuwe dieren, nieuwe recepten om te craften en nieuwe mechanics die specifiek voor onderwatergameplay zijn bedoeld.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded richt zich op co-op gameplay, maar is ook al singleplayergame speelbaar. De game is op Xbox-consoles en pc verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ga hem straks ook spelen op de Series X (als deze ooit leverbaar is...)

0
test

@-it- vandaag om 9 uur had bol er een aantal, ik krijg hem nu ook volgende maand. Je moet je e-mailadres achter laten voor updates.

0

Aanbevolen voor jou