Grote update voor The Witcher 3 uitgebracht | Gamer.nl

Grote update voor The Witcher 3 uitgebracht | Gamer.nl

The Witcher 3 heeft op Playstation 4, pc en Xbox One een grote update gekregen dit weekend.

Update 1.07 bevat bijna honderd veranderingen dan wel toevoegingen, waaronder aan het zogeheten 'inventory'-systeem. Nadat de patch is geïnstalleerd zijn er in de spelwereld verschillende opslaglocaties te vinden waar spelers spullen kunnen achterlaten.

Op die manier biedt ontwikkelaar CD Projekt Red een oplo ing voor de beperkte hoeveelheid items die hoofdpersonage Geralt bij zich kan dragen. Daarnaast is de interface van de inventory verbeterd met verschillende sorteermogelijkheden en moet het schakelen tu en verschillende tabbladen sneller gaan.

Update 1.07 introduceert ook een nieuwe manier om Geralt te besturen. Sinds de release van het spel halverwege mei klaagden veel spelers over de vreemde manier waarop hij reageert op het indrukken van de knop om Geralt te laten bewegen. Daar zit een vertraging in. Na de update biedt het menu een tweede besturingsoptie met minder vertraging. 

De patch zou ook de grafische prestaties van het spel moeten verbeteren op bepaalde vlakken, maar website Eurogamer meldt dat de PS4- en Xbox One-versie er niet geheel op vooruit zijn gegaan. Na de update zou het aantal beelden per seconden op sommige plekken juist lager liggen. De volledige lijst van wijzigingen is te vinden op het forum van CD Projekt

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou