Grote Star Wars Kotor 2-bug op Switch opgelost

Grote Star Wars Kotor 2-bug op Switch opgelost

Een bug in de Nintendo Switch-versie van Star Wars Knights of the Old Republic 2, waardoor het spel niet uitgespeeld kon worden, is via een patch opgelost.

Vorige maand kwam naar buiten dat er een bug in de Switch-versie van Star Wars: Kotor 2 zit waardoor mensen de game niet uit kunnen spelen. Er is een crash die plaatsvindt na het Basilisk Crash-filmpje wanneer spelers op Onderon landen.

In de tussentijd had ontwikkelaar Aspyr een tijdelijke oplossing aangekaart: spelers konden een cheatcode gebruiken om het gedeelte van de game geheel over te slaan, waardoor er dus ook geen last ondervonden werd van de bug. Dat is nu niet meer nodig, want de update voor de game is uitgebracht en daarmee is de bug weggewerkt. 

Aspyr werkt op dit moment samen met Saber Interactive aan een volledige remake van de eerste Knights of the Old Republic. Die game moet op een onbekende datum op PlayStation 5 en pc uitkomen. Het bedrijf gaf eerder ook opnieuw Star Wars: Jedi Knight 2, Episode 1 Racer en Republic Commando uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou