Grote multiplayerupdate voor Homefront vrijgegeven | Gamer.nl

Grote multiplayerupdate voor Homefront vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update brengt onder andere de Ability Pack naar de multiplayer, deze bevat een aantal nieuwe multiplayervaardigheden zoals Ice Cold. Hiermee is de speler onzichtbaar voor infraroodkijkers luchtaanvalsensoren. Daarnaast krijgen spelers na de update onder andere punten als ze meehelpen met het vernietigen van voertuigen, wordt netwerkvertraging bestreden en is er een probleem opgelost waardoor het beeld soms kwam stil te staan.

Ook heeft THQ de eerste downloadbare content voor de game onthuld. De Fire Sale Map Pack verschijnt op 7 juni voor Xbox 360. Deze bevat een tweetal nieuwe multiplayer-maps en is volgens de uitgever een voorproefje voor alle updates die naar de game zullen komen. Op zeven juni verschijnen ook de 870 Expre Shotgun en een gratis Homefront-thema voor de Xbox 360. Wanneer deze content uitkomt voor PC en PlayStation 3 is onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou