Grote 5.50-update voor PlayStation 4 nu beschikbaar | Gamer.nl

Grote 5.50-update voor PlayStation 4 nu beschikbaar | Gamer.nl

De grote PlayStation 4 firmware-update 5.50 is nu beschikbaar en brengt onder andere supersampling naar de console van Sony.

PlayStation 4-firmware 5.50, die begin februari in de bèta ging, is nu officieel beschikbaar. Spelers moeten verplicht de update downloaden die een grootte van 460 MB heeft en een aantal nieuwe opties naar het systeem brengt.

5.50 brengt onder andere de langverwachte supersampling-optie. Dit zorgt ervoor dat spelers met een PlayStation 4 Pro de beeldkwaliteit voor sommige games kunnen verhogen als ze een tv hebben met 2K-resolutie of lager. Voor normale PS4-systemen voegt deze functie echter niets toe.

Naast de supersampling-functie is het nu ook mogelijk om in te stellen hoeveel uur per dag een profiel mag spelen. Zo hebben ouders meer controle over hoeveel hun kinderen gamen zonder toezicht te hoeven houden. Ook worden de spellen die spelers gratis via PS Plus hebben gekregen nu in een tab gescheiden van de rest van de games in de bibliotheek en is het nu ook mogelijk notificaties te verwijderen. Gebruikers kunnen hun username nog niet aanpa en.

Naast deze dingen zijn er nog wat kleine aanpa ingen die allemaal gelezen kunnen worden in onderstaande afbeeldingen.

PlayStation 4 5.50 main features
PlayStation 4 5.50 other features
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou