Bestandsgrootte Paper Mario: The Origami King bekend

Bestandsgrootte Paper Mario: The Origami King bekend

Een dag na de onthulling is nu de grootte bekendgemaakt die de digitale versie van Paper Mario: The Origami King nodig heeft. De grootte is in de Nintendo eShop te vinden.

De nieuwe Paper Mario-game werd gisteren plotseling aangekondigd door de Japanse gamegigant. Nu is de grootte van de game bekendgemaakt. De digitale-versie van Paper Mario: The Origami King heeft precies 6,4 gigabyte nodig op de Nintendo Switch, maar Nintendo zelf heeft het op de website zelf afgerond naar 6,5.

Paper Mario: The Origami King komt 17 juli uit op de Nintendo Switch. In de game moet Paper Mario en zijn vrienden Princess Peach redden van de mysterieuze origami-koning Olly.

Paper Mario: The Origami King

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd hoeveel kilo papier je kunt printen van 6,4gb. Snel even gezocht: "A single sheet of paper can hold about 5KB of text, which represents 5,000 characters in size 10 font with adjusted margins." 200 pagina's in een MB, dus 1.280.000 velletjes groot is dat spel. Nu dan het gewicht. "Typical office paper has 80 g/m2 (0.26 oz/sq ft), therefore a typical A4 sheet (​1⁄16 of a square metre) weighs 5 g (0.18 oz)." Dus dat is dan 1,28 miljoen * 5gram = 6400kg. Dus eigenlijk is 1mb gelijk aan 1 kg papier of zo. Mijn lunchpauze zit er weer op...

0
test

@mrakd 😂😂 hoewel ik het artikel verre van interessant vond is jou reactie alleen al de moeite om dit te lezen 😂. Thanks en goed weekeind 😜

0
test

@mrakd Goed om te weten. In ieder geval oprecht bedankt voor de lach op mijn gezicht door dit.

0
test

@mrakd Enkel- of dubbelzijdig gedrukt?

0
test

@mrakd jij bent echt baas

0
test

@mrakd hoeveel verandert het gewicht van het blad als het bedrukt is? Dan kunnen we de inktkosten nog berekenen...

0

Dit zeg ik niet om iemand te bashen maar meer om verbazing uit te spreken. Wie maakt dit wat uit? Gaan we van elke nieuwe game de bestandsgrootte als een nieuwsbericht terugzien?

0
test

@iTorioko opzich kan je het scharen onder de categorie "nice to know". Standaard is de schijfruimte behoorlijk beperkt op de switch. Dus met deze informatie + de release datum kan je uitstippelen welke game je voor die tijd uitgespeeld wilt hebben om vervolgens plek te maken voor paper mario, om maar iets te noemen.

0

Aanbevolen voor jou